5/5
Klanten beoordelen ons met een 9.8! Lees hier alle beoordelingen...
Uw professionele Glaszetter!

Voor Vastgoedbeheer

Slotenmakers en glaszetters voor VvE beheerders (Vereniging van Eigenaren)

Als vastgoedbeheerders en beheerders van een Vereniging van Eigenaren (VvE) bent u altijd op zoek naar de juiste vakmensen en organisaties om problemen met sloten, sleutels en ramen snel en vakkundig op te lossen.
De slotenmakers en glaszetters van TG Glashandel helpen u graag hierbij, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

TG Glashandel is al ruim 10 jaar actief op het gebied van vernieuwen en herstellen van glas, sleutels en sloten. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en onze VvE onderhoudscontracten zijn helder opgesteld, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.
En dit alles tegen sterk concurrerende tarieven in vergelijking met andere glaszetters en slotenmakers in Zuid-Holland! Wij denken in oplossingen, waardoor problemen niet bestaan!
Maar u bent natuurlijk vrij om te kiezen!

Compleet beveiligingsplan voor objecten, bedrijfspanden en woonhuizen

De slotenmakers en glaszetters van TG Glashandel uit Delft / Pijnacker hebben jarenlange ervaring op het gebied van het beveiligen van objecten, bedrijfspanden en woonhuizen. Door gebruik te maken van goed hang- en sluitwerk, veiligheidsbeslag en Secu-strips zorgt u ervoor dat een inbreker aanzienlijk meer tijd nodig heeft om in te breken, zodat de inbraakpoging opgegeven wordt.

Kitwerkzaamheden en klein onderhoud

TG Glashandel & Glaszetters is de specialist voor al uw kitwerkzaamheden en klein onderhoud aan glas, kozijnen en deuren. Wij verzorgen onder andere kitwerkzaamheden in nieuwbouw, bestaande huizen, badkamers, doucheruimtes en wc’s.

Vastgoedbeheerders eb VvE beheerders kunnen voor de volgende werkzaamheden terecht bij TG Glashandel:

– Glasherstel 24/7.
– Openen van deuren.
– Slotenservice 24/7.
– Sleutelservice.
– Sloten en sleutels.
– (Inbraak) schade reparaties aan kozijnen, deuren, glas en sloten.
– Klein onderhoud glas en kitwerkzaamheden.
– Beveiligingsplan voor objecten, bedrijfspanden en woonhuizen.

En natuurlijk gratis advies en de service die u verwacht!

Wilt u meer informatie, advies op maat of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel ons direct op 015 88 980 88, stuur een e-mail naar info@tg-glashandel.nl.