5/5
Klanten beoordelen ons met een 9.8! Lees hier alle beoordelingen...
Uw professionele Glaszetter!

DucoTon 18 - Ventilatierooster laten plaatsen en monteren

DucoTon 18 – Ventilatierooster

DucoTon 18 is een ‘Ton’ ventilatierooster met ‘Soft-Line’ design buitenprofiel. De hoogte van het rooster maakt het bijzonder geschikt voor renovatieprojecten, waarbij grotere openingen gevuld moeten worden.

Specificaties van de DucoTon 18 ventilatierooster:

– Glasaftrek: 120 mm
– Roosterhoogte: 136 mm
– U waarde: 2,8 W/m²/K
– Standaard bediening: Hendel 30 mml
– Leverbaar: Alle RAL kleuren

 

Over Duco ventilatieroosters

Duco geeft op een natuurlijke manier zuurstof aan ieder gebouw. Verse lucht rechtstreeks via de gevel binnenbrengen, zonder complexe toevoerkanalen, is de ultieme garantie voor een gezond binnenklimaat. De gezondheid van de bewoner, bezoeker of werknemer staat bij Duco dan ook centraal. Een doordachte combinatie van basisventilatie, intensieve ventilatie en zonwering zorgt voor een optimale luchtkwaliteit. Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatieve oplossing waarin iedereen zich thuis voelt.

 

Offerte aanvragen of meer informatie over de DucoTon 18 ventilatieroosters?

Dat kan! Vul ons geheel vrijblijvend ons offerte aanvraagformulier in.
Heeft u vragen of advies nodig? Advies is altijd kosteloos. Onze prijzen voor levering en montage van de DucoTon 18 ventilatieroosters zijn transparant en helder, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Uiteraard helpen wij u graag met het inmeten van de DucoTon 18 ventilatieroosters.