5/5
Klanten beoordelen ons met een 9.8! Lees hier alle beoordelingen...
Uw professionele Glaszetter!

DucoMax 'ZR' - Geluiddempende ventilatieroosters laten plaatsen en monteren

DucoMax ‘ZR’ – Ventilatierooster

De vele gevarieerde akoestische producten met duurzaam dempingmateriaal, die klachten als gevolg van allergieën helpen te voorkomen, bieden voor elke vorm van geluidsoverlast een oplossing, mét behoud van een aanzienlijk ventilatiedebiet!

Specificaties van de DucoMax geluiddempende ventilatierooster:
– Glasaftrek: 135 mm
– Roosterhoogte: 105 mm
– U waarde: 2,58 W/m²/K
– Standaard bediening: Klephendel 15 mm
– Leverbaar: Alle RAL kleuren

 

Over Duco ventilatieroosters

Duco geeft op een natuurlijke manier zuurstof aan ieder gebouw. Verse lucht rechtstreeks via de gevel binnenbrengen, zonder complexe toevoerkanalen, is de ultieme garantie voor een gezond binnenklimaat. De gezondheid van de bewoner, bezoeker of werknemer staat bij Duco dan ook centraal. Een doordachte combinatie van basisventilatie, intensieve ventilatie en zonwering zorgt voor een optimale luchtkwaliteit. Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatieve oplossing waarin iedereen zich thuis voelt.

 

Offerte aanvragen of meer informatie over de DucoMax ‘ZR’ ventilatieroosters?

Dat kan! Vul ons geheel vrijblijvend ons offerte aanvraagformulier in.
Heeft u vragen of advies nodig? Advies is altijd kosteloos. Onze prijzen voor levering en montage van de DucoMax ‘ZR’ ventilatieroosters zijn transparant en helder, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Uiteraard helpen wij u graag met het inmeten van de DucoMax ‘ZR’ ventilatieroosters.