5/5
Klanten beoordelen ons met een 9.8! Lees hier alle beoordelingen...
Uw professionele Glaszetter!

DucoLine 10/17/23 'ZR' - Klepventilatierooster laten plaatsen en monteren

DucoLine 10/17/23 ‘ZR’

DucoLine 10/17/23 ‘ZR’ is een zelfregelend klepventilatierooster dat elke ruimte van optimale ventilatie voorziet. Het ontwerp is aan de binnenzijde compleet vernieuwd, met nu een compleet vlak binnenrooster. De keuze van de hendel bepaalt de ventilatiecapaciteit. Dit rooster is optioneel ook verkrijgbaar met een DucoFilter.

Specificaties van de DucoLine klepventilatierooster:
– Glasaftrek: 80 mm
– Roosterhoogte: 95 mm
– U waarde: 2,81 W/m²/K
– Leverbaar: Alle RAL kleuren

 

Over Duco ventilatieroosters

Duco geeft op een natuurlijke manier zuurstof aan ieder gebouw. Verse lucht rechtstreeks via de gevel binnenbrengen, zonder complexe toevoerkanalen, is de ultieme garantie voor een gezond binnenklimaat. De gezondheid van de bewoner, bezoeker of werknemer staat bij Duco dan ook centraal. Een doordachte combinatie van basisventilatie, intensieve ventilatie en zonwering zorgt voor een optimale luchtkwaliteit. Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatieve oplossing waarin iedereen zich thuis voelt.

 

Offerte aanvragen of meer informatie over de DucoLine 10/17/23 ‘ZR’ klepventilatieroosters?

Dat kan! Vul ons geheel vrijblijvend ons offerte aanvraagformulier in.
Heeft u vragen of advies nodig? Advies is altijd kosteloos. Onze prijzen voor levering en montage van de DucoLine 10/17/23 ‘ZR’ klepventilatieroosters zijn transparant en helder, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Uiteraard helpen wij u graag met het inmeten van de DucoLine 10/17/23 ‘ZR’ klepventilatieroosters.