5/5
Klanten beoordelen ons met een 9.8! Lees hier alle beoordelingen...
Uw professionele Glaszetter!

DucoKlep - Klepventilatierooster laten plaatsen en monteren

DucoKlep 15 ‘ZR’

DucoKlep 15 ‘ZR’ is een zelfregelend klepventilatierooster met een geheel vlak binnenrooster. Daardoor is het bijzonder geschikt voor toepassing in het vaste deel van een schuifraam. Het rooster kan optioneel voorzien worden van een duimhendel. Dit rooster is optioneel ook verkrijgbaar met een DucoFilter.

Specificaties van de DucoKlep geluiddempende ventilatierooster:
– Glasaftrek: 80 mm
– Roosterhoogte: 95 mm
– U waarde: 2,4 W/m²/K
– Standaard bediening: hendel 40 mm
– Leverbaar: Alle RAL kleuren

 

Over Duco ventilatieroosters

Duco geeft op een natuurlijke manier zuurstof aan ieder gebouw. Verse lucht rechtstreeks via de gevel binnenbrengen, zonder complexe toevoerkanalen, is de ultieme garantie voor een gezond binnenklimaat. De gezondheid van de bewoner, bezoeker of werknemer staat bij Duco dan ook centraal. Een doordachte combinatie van basisventilatie, intensieve ventilatie en zonwering zorgt voor een optimale luchtkwaliteit. Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatieve oplossing waarin iedereen zich thuis voelt.

 

Offerte aanvragen of meer informatie over de DucoKlep 15 ‘ZR’ ventilatieroosters?

Dat kan! Vul ons geheel vrijblijvend ons offerte aanvraagformulier in.
Heeft u vragen of advies nodig? Advies is altijd kosteloos. Onze prijzen voor levering en montage van de DucoKlep 15 ‘ZR’ ventilatieroosters zijn transparant en helder, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Uiteraard helpen wij u graag met het inmeten van de DucoKlep 15 ‘ZR’ ventilatieroosters.