5/5
Klanten beoordelen ons met een 9.8! Lees hier alle beoordelingen...
Uw professionele Glaszetter!

Kitwerkzaamheden aan baden, vloeren en kozijnen

Kitwerkzaamheden

Door slechte ventilatie en zeepresten ontstaan in veel badkamers en toiletten schimmels en bacteriën die de kitvoegen aantasten. Door deze schimmelgroei niet tijdig te stoppen kan deze schimmel op en onder de kitranden lekkage veroorzaken.

Kitranden herstellen

Het uitvoeren van uw kitwerkzaamheden lijkt over het algemeen redelijk eenvoudig. Om het beste resultaat te krijgen moet u rekening houden met een goede reiniging, eventueel opslijpen en stof- en vetvrij maken van de ondergrond zodat de nieuwe kitranden de beste kwaliteit hebben. TG Glashandel & Glaszetters is dé specialist voor al uw kitwerkzaamheden. Wij brengen de kit aan onder een hoek van 45 graden, waardoor er geen water meer op blijft staan en schimmel geen kans krijgt om te hechten en lekkage kan worden voorkomen. Het vervangen van de kit gebeurt met schimmelwerende en geurloze zuurvrije siliconenkit, zodat u in de meeste gevallen gewoon de volgende dag weer gebruik kan maken van uw badkamer. Samen met u wordt bepaald welke kleur siliconenkit het mooiste uitkomt en welke siliconenkit de beste werking heeft voor de ruimte waarin deze aangebracht wordt. Wij verzorgen onder andere kitwerkzaamheden in nieuwbouw, bestaande huizen, badkamers, doucheruimtes, wc’s, tunnels en zwembaden.

Vragen over kitwerkzaamheden?

Indien u vragen heeft over de kitwerkzaamheden die wij in uw huis of bedrijf kunnen voeren, dan kunt u TG Glashandel & Glaszetters altijd geheel vrijblijvend bellen op 015 88 980 88.