5/5
Klanten beoordelen ons met een 9.8! Lees hier alle beoordelingen...
Uw professionele Glaszetter!

Deuren

Deuren beveiligen, plaatsen, repareren en stellen

Lees hier alles over onze beveiligingsproducten voor deuren en het (zelf) monteren ervan. Op iedere vraag hebben wij als beveiligingsspecialist een duidelijk antwoord.Anti-inbraakstrips

Het monteren van een Secu anti-inbraakstrip is over het algemeen niet moeilijk. Als de deur en het kozijn mooi strak en recht zijn en het deurbeslag niet te dicht op het kozijn zit dan kunt u de anti-inbraakstrips van Secu zelf monteren.
Echter is er in de praktijk lang niet altijd sprake van deze ‘ideale’ situatie. Er bestaat een kans dat u wordt geconfronteerd met bijvoorbeeld een krom kozijn of kromme deur of met veiligheidsbeslag wat ‘in de weg zit’, waardoor zelf monteren een iets grote uitdaging wordt.
Helaas komt het regelmatig voor dat de hulp van één van onze slotenmakers alsnog ingeroepen moet worden om een foute montage van een anti-inbraakstrip te herstellen.
Deze herstelwerkzaamheden kosten doorgaans meer tijd, dan dat een slotenmaker van TG Glashandel nodig heeft om een anti-inbraakstrip direct goed te monteren.Veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag kunt u makkelijk herkennen, omdat er geen schroeven aan de buitenkant zichtbaar zijn. Hierdoor kan het schild niet van buitenaf worden losgeschroefd en wordt de cilinder optimaal beschermd. Het buitenschild van het veiligheidsbeslag is dik, massief en onbuigbaar. Omdat de cilinder niet uitsteekt bent u extra beveiligd. Een te ver uitstekende cilinder kan namelijk gemakkelijker worden afgebroken.
Voor een optimale beveiliging van een woning, winkel of bedrijfspand kan het veiligheidsbeslag het beste gecombineerd worden met een veiligheidsslot met sluitkom en veiligheidscilinder. Als u één van deze producten niet aanschaft en laat monteren, dan is de beveiliging van uw deur niet effectief. Veiligheidsbeslag met SKG keuring is hierbij de beste keuze.Dievenklauwen

Dievenklauwen (dievenpinnen) bestaan uit een metalen pen en bus die op een deur en/of kozijn wordt geplaatst. Inbrekers kunnen na verwijdering van de scharnierpennen een deur of raam aan de scharnierzijde makkelijk open wrikken om binnen te komen. Dievenklauwen verhinderen dit, omdat de deur op meerdere plaatsen beveiligd is. Dievenklauwen zijn alleen nodig op naar buiten draaiende deuren en ramen.
Bij houten deuren en kozijnen is de montage van dievenklauwen vrij eenvoudig. De gewone, gangbare dievenklauw modellen zijn echter niet geschikt voor montage op kunststof- en metalen deuren of ramen.
Indien u twijfelt over het model dievenklauw wat voor deuren en ramen van uw huis of bedrijf het meest geschikt is adviseren wij u graag over het meest geschikte model dievenklauw.

 

Inbraakwerende scharnieren

Alternatief voor het plaatsen van dievenpinnen of dievenklauwen is het vervangen van bestaande, gewone scharnieren in uw deuren door SKG-goedgekeurde inbraakwerende veiligheidsscharnieren. Bij een inbraakwerend scharnier zit er een vaste, metalen pen op het deurdeel en een gat (voor de pen) in het kozijndeel.
Het zelf plaatsen van losse dievenklauwen is goedkoper en eenvoudiger dan het plaatsen van inbraakwerende veiligheidsscharnieren. Voor het plaatsen van veiligheidsscharnieren bepaalt u vooraf of u inbraakwerende- of standaard scharnieren nodig heeft door het gewicht van het raam of de deur te bepalen die u wilt voorzien van inbraakwerende scharnieren. Wanneer u kunt omgaan met een hamer, schroevendraaier, beitel en boor, dan kunt u de inbraakwerende veiligheidsscharnieren zelf monteren.
Helaas komt het veelvuldig voor dat de hulp van één van onze slotenmakers alsnog ingeroepen moet worden om een foute montage van de inbraakwerende veiligheidsscharnieren te herstellen.
Deze herstelwerkzaamheden kosten doorgaans meer tijd, dan dat een slotenmaker van TG Glashandel nodig heeft om de inbraakwerende veiligheidsscharnieren direct te monteren.