5/5
Klanten beoordelen ons met een 9.8! Lees hier alle beoordelingen...
Uw professionele Glaszetter!

Onderhoud aan deuren en kozijnen van uw huis of bedrijf

Houtrot herstellen

In de meeste gevallen verkeert 90% van het hout van een kozijn met houtrot nog in goede staat. Door houtrot aan te pakken bij de bron zorgen wij ervoor dat de houtrot niet meer terugkomt.
Wij gebruiken hiervoor de beste materialen. De materialen op Epoxy basis die wij gebruiken om houtrot te herstellen, onderscheiden zich van de materialen die u in een bouwmarkt vindt doordat ze zijn ontworpen om mee te bewegen met het houtwerk en er echt een deel van te vormen.

Klik hier als u meer wilt weten over het door ons laten herstellen van houtrot.

 

Kitwerkzaamheden

TG Glashandel & Glaszetters is dé specialist voor al uw kitwerkzaamheden. Wij verzorgen onder andere kitwerkzaamheden in nieuwbouw, bestaande huizen, badkamers, doucheruimtes, wc’s, tunnels en zwembaden.

Klik hier als u meer wilt weten over de kitwerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

 

Deuren beveiligen, plaatsen, repareren en stellen

Lees alles over onze beveiligingsproducten voor deuren en het plaatsen, stellen en monteren van deuren. Op iedere vraag hebben wij als beveiligingsspecialist een duidelijk antwoord.

Klik hier als u meer wilt weten over deuren beveiligen, plaatsen, repareren en stellen.

 

Kozijnen

Bij TG Glashandel kunt u terecht voor diverse onderhoudswerkzaamheden aan kozijnen. Wij voeren alle werkzaamheden vakkundig uit met materialen van hoge kwaliteit.

Klik hier als u meer wilt weten over onderhoud aan kozijnen.

 

Klein timmerwerk

Heeft u een klus in uw huis waar u al weken tegenop ziet? Of kunt u wegens tijdgebrek zelf uw klus niet klaren?
TG Glashandel verricht klein timmerwerk, zoals het vervangen van glaslatten, scharnieren en hang- en sluitwerk en een verlaagd plafond of het plaatsen van een lichte scheidingswand. Ook kunnen deuren ingekort worden en kan schade aan deuren en kozijnen hersteld worden. Maar ook voor Kortom, voor alle kleine timmerwerken kunt u bij TG Glashandel terecht.

Klik hier als u meer wilt weten over klein onderhoud wat wij voor u kunnen uitvoeren.

 

Vragen over onderhoud van deuren, kozijnen en kitranden?

Indien u vragen heeft over de optimale bescherming van deuren en kozijnen van uw huis of bedrijf, dan kunt u TG Glashandel & Glaszetters altijd geheel vrijblijvend bellen op 015 88 980 88.