5/5
Klanten beoordelen ons met een 9.8! Lees hier alle beoordelingen...
Uw professionele Glaszetter!

Glasschade herstellen

Glasschade – Glasherstel van ramen/ruiten in deuren en kozijnen

Glasschade? Wij kunnen u binnen 30 minuten uit de zorgen helpen. Glasschade is natuurlijk erg vervelend en u wilt dat het zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Een gebroken ruit in een raam kan zorgen voor flinke tocht en bovendien staat een inbreker zo bij u in de huiskamer.
Snelle en professionele service is dan natuurlijk belangrijk. Bij TG Glashandel bent u niet alleen verzekerd van snelle service, maar ook van professionele kwaliteit. Zo wordt al uw glasschade snel en professioneel verholpen.

Condensatie in isolatieglas? Raam lek van uw dubbel glas?

Een lek of blind slaan van isolatieglas is erg vervelend en belemmerd het zicht, zowel naar buiten als naar binnen. Daarnaast zullen de isolatiewaarden verminderen en na verloop van tijd zelfs geheel verdwenen. Doe de nieuwe ruit in ieder geval nog voor de winter laten plaatsen, want als uw dubbel glas lek is, zult u dat zeker gaan merken aan uw stookkosten.

Als u ziet dat er bij dubbel glas condensatie aan de binnenkant van de ruiten vormt, dan is uw dubbel glas / isolatieglas lek. Indien er condens aan de binnenkant of aan de buitenkant van het raam zit, is er in principe niks aan de hand. Pas als uw condens aantreft tussen de twee glaslagen van het isolatieglas in, dan is er sprake van een lek.

Een lek in dubbel glas is niet te repareren. Als de ruit eenmaal lek is, valt de ruit niet meer te repareren. De enige oplossing is het laten plaatsen van een nieuwe ruit, en indien nodig nieuwe kozijnen.

Bij TG Glashandel & Glaszetters staan duidelijke afspraken en eerlijkheid voorop. Wilt u meer informatie over lek isolatieglas? Neem direct contact op via 015 88 980 88.

Ruit kapot

Glas kapot door inbraakschade, vandalisme of gewoon een ongelukje? Bij TG Glashandel & Glaszetters kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht voor snel en vakkundig herstel van glasschade. Wij zijn hét glas herstel bedrijf in de regio’s Delft, Pijnacker, Den Haag, Amsterdam, Het Westland, Rotterdam en Zoetermeer voor snelle hulp met het herstellen van kapot glas in deuren en ramen.
TG Glashandel & Glaszetters heeft voor iedere deur of raam een passende oplossingen op maat.

Wat kan TG Glashandel & Glaszetters voor u betekenen?

De belangrijkste diensten van TG Glashandel & Glaszetters zijn:
• Glashandel voor alle soorten glas.
• 24 uur’s service voor glasschade.
• Herstel van glas. (Geen autoruiten!)
• Herstel van glas (en sloten) na braakschade of een ongelukje.
• Gratis advies over alle soorten glas.
• Onderhoud aan deuren en kozijnen bij houtrot.
• Kitwerkzaamheden.
• Plaatsen van ventilatieroosters.

Bel uw glaszetter in Delft, Den Haag, Rotterdam, Ypenburg, het Westland en Pijnacker en omstreken op 015 88 980 88 voor gratis advies of maak direct een afspraak met één van onze glaszetters. Wij helpen u graag!