5/5
Klanten beoordelen ons met een 9.8! Lees hier alle beoordelingen...
Uw professionele Glaszetter!

Spiegel verkoop en montage

Spiegel

Spiegels bestaan uit een glazen plaat met op de achterkant een dun laagje reflecterend materiaal, veelal zilver of aluminium. Ter bescherming van het reflecterende laagje wordt een Teflon laag aangebracht die beschermt tegen de invloed van vocht. Hierdoor ontstaat een kwaliteitsspiegel die garant staat voor jarenlang gebruiksgemak.

Spiegels zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden om te verruimen, verlichten of te verfraaien en zijn in verschillende kleuren leverbaar.

Poly geslepen spiegelranden

U kunt de spiegelranden poly laten slijpen. Dit houdt in dat de randen van de spiegelglad geslepen worden met een kleine glimmende hoek. Door de spiegel poly te slijpen verdwijnt de scherpe rand, waardoor u zich niet aan de spiegelrand kan snijden en het ziet er ook zeer netjes uit.

Als de spiegel niet poly geslepen wordt plaatst men vaak een lijst om de spiegel om ongelukken te voorkomen.

Montage van spiegels

Spiegels kunnen eenvoudig op bijna ieder oppervlak verlijmt worden met montagekit en de randen rondom de spiegel kunt u afkitten met een transparante siliconenkit.
Een grote spiegelwand in danszalen, fitnessruimten en oefenruimtes kunnen door middel van verlijmen of plaatsing in een spiegelprofiel eenvoudig en veilig geplaatst worden. Indien u een spiegel wilt plaatsen op een kinderkamer adviseren wij om de spiegel te voorzien van een veiligheidsfolie waardoor u bij breuk geen risico loopt op scherpe delen omdat het folie ervoor zorgt dat de spiegel uiteen valt.

Meer informatie over spiegel

TG Glashandel verkoopt en monteert alle soorten en maten spiegels. U kunt ons bellen voor een afspraak of vrijblijvend advies op 015 88 980 88. Wij helpen u graag!