5/5
Klanten beoordelen ons met een 9.8! Lees hier alle beoordelingen...
Uw professionele Glaszetter!

Glazen keukenachterwanden verkoop en montage

Waarom kiest u voor een glazen keukenachterwand

Een glazen keukenachterwand is een duurzame en originele manier om uw keuken een strakke en luxueuze uitstraling te geven. Glazen keukenwanden in keukens zijn een keukentrend die sterk in opkomst is sinds de laatste jaren. Mede door de vele voordelen die een glaswand in een keuken te bieden heeft zien wij een sterke toename in het aantal keukenachterwanden die besteld en geplaatst worden.

Wij gebruiken voornamelijk 6 m/m dik extra helder gehard glas. Hardglas is 5 maal sterker dan gewoon vensterglas, dit is vooral nodig achter het kookgedeelte (hittebron) van uw keukenachterwand. Gehard glas is hittebestendig tot ca. 270 graden Celsius en derhalve uitermate geschikt voor de achterwand van uw keuken.

Voordelen glazen keukenachterwand

Ten opzichte van RVS en tegels hebben glazen keukenachterwanden diverse voordelen:
•Door gebruik te maken van een glazen keukenachterwand is de keuken visueel groter. Omdat glas het licht reflecteert en niet absorbeert wordt een vertrek veel lichter waardoor de keuken groter oogt.
•Een glazen keukenachterwand is een sieraad in uw keuken.
•Een glazen achterwand in de keuken is een glad oppervlak en gemakkelijk schoon te maken en dus zeer hygiënisch.
•Glazen keukenachterwanden zijn leverbaar in alle RAL kleuren en maten, hierdoor heeft u volledige controle over de uitstraling die uw keuken heeft.

Keukenachterwanden verkoop en montage

Heeft u interesse in een mooie glazen keukenachterwand vraag gerust een gratis offerte aan via het offerteformulier, of bel ons op 015 88 980 88. Indien u dit wenst komen wij graag de situatie in uw keuken bekijken en opmeten en geven u graag advies bij uw keuze in kleuren of formaten. Wij helpen u graag!

Offerte voor keukenachterwanden

Bent u geïnteresseerd in de specifieke eigenschappen en toepassingen van een keukenachterwand voor uw huis? Goede redenen om via deze site, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen of direct contact op te nemen met TG Glashandel via 015 88 980 88. Wij helpen u graag!