5/5
Klanten beoordelen ons met een 9.8! Lees hier alle beoordelingen...
Uw professionele Glaszetter!

Gelaagd glas verkoop en plaatsen

Wat is gelaagd glas

Gelaagd glas is net als gehard glas, veiligheidsglas en ook op het gebied van geluidsisolatie doet gelaagd glas niet onder voor standaard isolatieglas. Gelaagd glas bestaat uit meerdere op elkaar gesmolten glasplaten met een speciale doorzichtige kunststoffolie ertussen. Dit glas is vaak slag- en inbraakwerend, en is ook goed verkrijgbaar als dubbel glas of HR++ glas. De tussenlagen zorgen ervoor dat bij breuk het glas bij elkaar wordt gehouden. Hierdoor ontstaan er geen gevaarlijke scherven of openingen in het glas en is er dus geen risico op ernstig persoonlijk letsel.

Gelaagd glas is inbraakwerend

Om inbraken tegen te gaan kunt u kiezen voor een speciale taaie folie die inbraakwerend of -vertragend wekt. In combinatie met goed hang- en sluitwerk maakt uw, uw huis of kantoor vele malen veiliger.

Offerte voor gelaagd glas

Bent u geïnteresseerd in de specifieke eigenschappen en toepassingen van gelaagd glas voor uw huis of kantoor? Overweegt u gelaagd glas in uw woning of kantoor te plaatsen? Goede redenen om via deze site, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen of direct contact op te nemen met TG Glashandel via 015 88 980 88. Wij helpen u graag!