5/5
Klanten beoordelen ons met een 9.8! Lees hier alle beoordelingen...
Uw professionele Glaszetter!

Douchewanden

Waar dient een douchewand voor?

Een douchewand is een glazen wand waarmee u uw eigen inloopdouche en doucheruimte zonder deur creëert. De douchewand dient ervoor het water binnen de doucheruimte te houden, zodat uw badkamer niet helemaal nat wordt. Daarnaast geeft u de badkamer een moderne en strakke uitstraling.
De douchewand kan direct op de tegelvloer geplaatst worden, maar u kunt er ook voor kiezen om een douchebak in de vloer te (laten) bouwen.

 

Wilt u een nieuwe douchewand kopen?

TG Glashandel heeft een uitgebreid assortiment douchewanden met veiligheidsglas. Een douchewand van veiligheidsglas is vele malen sterker dan standaard glas en zal niet snel breken.
Voordat u een douchewand aanschaft is het raadzaam om te letten op de bevestigingswijze, dikte, hoogte, breedte en kleur van het glas.
Douchewanden zijn verkrijgbaar in een dikte van 6 tot 10 millimeter. Om veiligheidsredenen adviseren wij altijd een dikte van minimaal 8 millimeter aan. De meest gebruikte hoogte voor een douchewand is 200 cm.
Afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw badkamer adviseren wij een minimale breedte van 110 centimeter. Deze hoogte is prima om het water binnen de doucheruimte te houden. Minder breed kan natuurlijk ook, maar houdt u dan wel rekening met het spettende water.

 

Offerte aanvragen of wilt meer informatie over de juiste douchewand?

Dat kan! Vul ons geheel vrijblijvend ons offerte aanvraagformulier in. Heeft u vragen of advies nodig? Wilt u weten waar u op moet letten bij de aanschaf van een douchewand? Advies is altijd kosteloos. Onze prijzen voor levering en montage van douchewanden zijn transparant en helder, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Wij hebben alle informatie over douchewanden voor u paraat.