TG Glashandel referentie sterren

Klanten beoordelen ons met een 9.7! Lees hier wat klanten over ons zeggen...

TG Onderhoud 24/7 service

24/7 de service die u verwacht!

TG Onderhoud 24/7 service015 88 980 88

Disclaimer

Disclaimer van TG Glashandel & Glaszetters


Auteursrecht en Disclaimer

Dit is de website van TG Glashandel & Glaszetters, gevestigd te Pijnacker. Bij het ontwerpen en samenstellen van de site www.tg-glashandel.nl is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht.

Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail naar info@tg-glashandel.nl. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

TG Glashandel & Glaszetters accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door TG Glashandel & Glaszetters is verstrekt en voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van TG Glashandel & Glaszetters, wordt verwezen naar de Algemene Voorwaarden van TG Glashandel & Glaszetters die op deze site van toepassing zijn.

Deze website bevat links naar websites van derden en TG Glashandel & Glaszetters is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.Auteursrecht

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan TG Glashandel & Glaszetters dan wel haar licentiegevers. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TG Glashandel & Glaszetters dan wel haar licentiegevers. Deze kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail naar info@tg-glashandel.nl.Neem direct contact op met ons.

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

GLAS | VENTILATIEROOSTERS | GLASSCHADE | VASTGOEDONDERHOUD | GLASZETTER

[profiler]
Memory usage: real: 6291456, emalloc: 6737880
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem