5/5
Klanten beoordelen ons met een 9.8! Lees hier alle beoordelingen...
Uw professionele Glaszetter!

24 uur glasherstel en reparatie van TG Glashandel & Glaszetters

24 uur glasherstel en reparatie aan deuren en kozijnen, 365 dagen per jaar

Glas kapot door inbraakschade, vandalisme of gewoon een ongelukje?
Bij TG Glashandel & Glaszetters kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht voor een snelle vakkundig herstel van uw kapotte ramen.
Wij zijn het glas herstel bedrijf in de regio’s Delft, Pijnacker, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer voor snelle hulp met het herstellen van kapot glas in deuren en ramen.Binnen een half uur is onze glaszetter aanwezig

Een glaszetter zal veelal binnen een half uur na de melding bij u aanwezig zijn om het kapotte glas te herstellen of een noodvoorziening te plaatsen.
Indien er een tijdelijke noodvoorziening geplaatst moet worden zal onze glaszetter binnen 24 uur, met een passende definitieve oplossing komen om uw raam en/of deur te herstellen.24uursservice voor glasherstel en reparatie aan deuren en/of ramen

Bel onze glaszetter op 015 88 980 88, om problemen met kapotte ramen direct vakkundig en snel op te lossen tegen een scherp en goedkoop tarief. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar kunt u een beroep doen op onze 24 uur glas herstel service. Wij helpen u graag!