5/5
Klanten beoordelen ons met een 9.8! Lees hier alle beoordelingen...
Uw professionele Glaszetter!

24 uursservice voor glas en sloten

24/7 Slotenservice en reparatie van deuren en ramen

Slot kapot door inbraakschade, vandalisme of gewoon een ongelukje? Heeft u uzelf buitengesloten? Sleutel afgebroken? Buitengesloten? Sleutel gebroken? Slot kapot?
Een ongelukje zit vaak in een klein hoekje. Zo kan het voorkomen dat uw sleutel afbreekt of u vergeet uw sleutels mee te nemen en sluit uzelf buiten. Dat is niet leuk, maar geen probleem!
Wij bieden u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een passende oplossing voor problemen met sleutels en sloten en eventuele schade aan deuren of kozijnen te herstellen.
De slotenmakers van TG Glashandel staan 24/7 voor u klaar om uw kapotte slot snel en vakkundig te repareren.
Wij zijn hét sloten herstel bedrijf in de regio voor snelle hulp met het repareren van uw slot.

Bij TG Glashandel kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht voor een snelle vakkundige reparatie van uw kapotte slot en eventuele herstelwerkzaamheden.
Wij zijn hét sloten herstel bedrijf in de Zuid-Holland voor snelle en professionele hulp bij het repareren van uw slot.24/7 Glas herstel en reparatie van deuren en kozijnen

Ruit kapot door inbraakschade of een ongelukje? Voor een snelle vakkundige reparatie van uw kapotte ramen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bij TG Glashandel terecht. Wij zijn hét glas herstel bedrijf in Zuid-Holland voor snelle, vakkundige hulp bij het herstellen van kapot glas. Ook voor noodafdichtingen bent u bij TG Glashandel aan het juiste adres.

Wij bieden al onze diensten aan tegen sterk concurrerende tarieven, zodat u vooraf direct weet waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak en service en vrijblijvend advies zijn de pijlers die voor ons vanzelfsprekend zijn waardoor wij altijd aan uw verwachtingen kunnen voldoen.Spoed?

Bel onze slotenmaker of glaszetter 24/7 via 015 88 980 88, om problemen vakkundig en snel op te laten lossen!
Onze slotenmaker of glaszetter zal veelal binnen een half uur na de melding bij u aanwezig zijn om uw ruit en/of slot te repareren of een noodvoorziening te plaatsen.
Indien er een tijdelijke noodvoorziening geplaatst moet worden zal onze slotenspecialist binnen 24 uur, met een passende definitieve oplossing komen.